Speurtochten » Kinderfeestje speurtochten » Minecraft kinderfeestje » Draaiboek Minecraft kinderfeestje

Draaiboek Minecraft kinderfeestje

Minecraft feestje Draaiboek Minecraft kinderfeestje

€ 11,50

Draaiboek Minecraft feestje

Minecraft Kinderfeestje draaiboek en speurtocht


Ben je ook zo’n grote fan van Minecraft?
En wil je het liefst de hele dag Minecraft spelen, ook op je verjaardagsfeestje? Dat kan! Kidzpartykist heeft nu het draaiboek Minecraft te koop, speciaal voor kinderfeestjes!

Bestel het draaiboek Minecraft kinderfeestje voor een geweldig kinderfeestje thuis!

minecraft-kinderfeestje-kidzpartykist

 

Wat gaan we doen?:  
Samen met je vriendjes bouw jij je eigen unieke Minecraft kinderfeestje! En Steve, Ghast, Enderman en andere mods zijn ook gezellig van de partij!  

Op je verjaardagsfeestje gaan we Minecraft echt na spelen met o.a. de spelletjes: ‘blok hakken’, spel ‘ijzer/diamant etc. verzamelen’, TNT ontplof spel en nog veel meer leuke spelletjes!  
Ook kunnen de kinderen een leuk aandenken van jouw geweldige en unieke Minecraft feestje mee krijgen! Zo kun je na je feestje samen met je vriendjes opnieuw Minecraft in de echte wereld naspelen. 
 

Inhoud Minecraft draaiboek:  

• een Minecraftspeurtocht met wel 16 spelletjes !!!*

• Versier en traktatie tips (printable eetlabels)

• Minecraft spelletjes met opdrachtenkaartjes en speurtochtkaartjes. Spelletjes zijn o.a.: 'Block hakken', 'Prikje Pig spel', 'Versla Enderman'. 

• Minecraft vlaggenlijn

• Minecraft uitnodigingen en diploma

• etc.

* de Minecraftspelletjes kun je zonder de speurtocht spelen. 

Leeftijdsindicatie: 6 t/m 9 jaar  
 
 
Prijs: €11,50 

 

Bestel hier het draaiboek Minecraft: Draaiboek bestellen

minecraft-draaiboek-kidzpartykist-qr-code

Na betaling kunt u het draaiboek direct downloaden.
Wilt u liever het draaiboek via de mail ontvangen? Vul dan het Contactformulier in of stuur een email naar Kidzpartykist@live.nl en Kidzpartykist stuurt u een email met de betaling gegevens.

Na het downloaden van het draaiboek kunt u thuis meteen aan de slag om het feestje te gaan voorbereiden. Het voorbereiden van het feestje neemt wel wat tijd in beslag, dus als je een feestje (over een tijdje) gaat geven, dan is het ideaal om nu alvast een draaiboek te bestellen. In het draaiboek staat uitleg van de spellen, een speurtocht (voor buiten), traktatie- en decoratie ideeën etc. Wat je nodig hebt is een printer om de bestanden uit te printen en spelmaterialen. De spelmaterialen zijn materialen die je al in huis hebt of makkelijk te verkrijgen zijn in de winkels. De speurtocht en de spellen die in het draaiboek staan, zijn binnen- en buitenactiviteiten.

Heeft u een vraag over het bestellen of over het draaiboek? Stuur een berichtje via het Contactformulier of naar info@kidzpartykist.nl.

Kidzpartykist


Webshop gemaakt met EasyWebshop