Speurtochten » Kinderfeestje speurtochten » Prinsessen kinderfeestje » Draaiboek Prinsessenfeest

Draaiboek Prinsessenfeest

Draaiboek Prinsessenfeest

€ 8,50

Draaiboek prinsessenfeest 

Draaiboek en Speurtocht Prinsessenfeest. 

Prinsessenfeestje thuis vieren.


Bestel het draaiboek prinsessenfeestje voor een geweldig kinderfeestje thuis!  


Draaiboek en Speurtocht prinsessenfeest : 

Wil je een echte prinses zijn op je verjaardagsfeestje? Dat kan! Want er is feest in het kasteel! Trek je mooie prinsessenjurk aan en volg de speurtocht die je de weg wijst naar het kasteel. Onderweg doe je leuke prinsessenspelletjes en als je bij het kasteel bent aangekomen is er een echte prinsessenbal!  
 
prinsessenfeestje-thuis  
                                                            

Uitleg Draaiboek Prinsessenfeest:  

Wilt u thuis een Prinsessenfeestje geven, maar u weet niet hoe? Of u wilt graag ideeën, tips, en spellen voor op het feestje? Bestel dan het draaiboek Prinsessenfeestje en u kunt dan zo aan de slag. Alles is al voor u bedacht en uitgewerkt. Voor sommige spellen heeft u materialen nodig, deze materialen heeft u al in huis of de materialen zijn makkelijk te verkrijgen, dit staat allemaal beschreven in het draaiboek. 

Als de kinderen naar huis gaan, dan krijgen de kinderen allemaal een prinsessendiploma mee naar huis!   

Inhoud Draaiboek Prinsessenfeest:  

• Verhaal en uitleg prinsessenfeest  

• Prinsessenspelletjes, tips en ideeën. Spelletjes zijn o.a.: 'Kus de kikker', 'Prinses op de erwt spel', 'Wie past het muiltje?' etc.

• Prinsessenuitnodigingen  

• Prinsessendiploma’s 

• Knutsel en kleurplaten

• Prinsessenspeurtocht*

- Prinsessenvlaggenlijn

- Prinsessenbingo

 * Je kunt de spelletjes ook zonder de speurtocht spelen.


 Leeftijdsindicatie: 4 t/m 7 jaar  

Bestel het draaiboek, download het draaiboek en je kunt dan meteen aan de slag!
 

 
Prijs: € 8,50 
 
 
Bestel hier het Draaiboek Prinsessenfeest: Draaiboek bestellen
 
Na betaling het draaiboek direct downloaden! 

Tip: Gelieve het draaiboek op uw computer/laptop bestellen, aangezien het downloaden van het draaiboek op een mobiel niet altijd werkt.

Wilt u liever het draaiboek via de mail ontvangen of de betaling overmaken per bank of via een betaalverzoek? Vul dan het Contactformulier in en Kidzpartykist stuurt u een mail met de betaling gegevens.

Na het downloaden van het draaiboek kunt u thuis meteen aan de slag om het feestje te gaan voorbereiden. Het voorbereiden van het feestje neemt wel wat tijd in beslag, dus als je een feestje (over een tijdje) gaat geven, dan is het ideaal om nu alvast een draaiboek te bestellen. In het draaiboek staat uitleg van de spellen, een speurtocht (voor buiten), traktatie- en decoratie ideeën etc. Wat je nodig hebt is een printer om de bestanden uit te printen en spelmaterialen. De spelmaterialen zijn materialen die je al in huis hebt of makkelijk te verkrijgen zijn in de winkels. De speurtocht en de spellen die in het draaiboek staan, zijn binnen- en buitenactiviteiten (wat handig is i.v.m. ruimte en afstand houden).
 
Heeft u een vraag over het bestellen of over het draaiboek? Stuur een berichtje via het Contactformulierof naar info@kidzpartykist.nl.
 

Webshop gemaakt met EasyWebshop