Webshop » Draaiboeken en speurtochten » Draaiboek speurtocht Minecraft kinderfeestje

Draaiboek Minecraftfeestje

Minecraft Kinderfeestje Draaiboek en Speurtocht 

Minecraft feestje


Ben je ook zo’n grote fan van Minecraft?
En wil je het liefst de hele dag Minecraft spelen, ook op je verjaardagsfeestje? Dat kan! Kidzpartykist heeft nu het draaiboek Minecraft te koop, speciaal voor kinderfeestjes!        

Bestel het draaiboek Minecraft kinderfeestje voor een geweldig kinderfeestje thuis!   
                                                                      
 minecraft-kinderfeestje


Wilt u thuis een Minecraft feestje geven, maar u weet niet hoe? Of u wilt graag ideeën, tips, en spellen voor tijdens het feestje? Bestel dan het draaiboek Minecraft feestje en u kunt dan zo aan de slag. Alles is al voor u bedacht en uitgewerkt. Voor sommige spellen heeft u materialen nodig, deze materialen heeft u al in huis of de materialen zijn makkelijk te verkrijgen. Dit staat allemaal beschreven in het draaiboek. Het draaiboek en toebehoren bestaat uit pdf-bestanden.


Wat gaan we doen?: 

Samen met je vriendjes bouw jij je eigen unieke Minecraft kinderfeestje! Op je verjaardagsfeestje zijn Steve, Ghast, Enderman en andere mods ook gezellig van de partij!

Op je verjaardagsfeestje gaan we Minecraft echt na spelen met o.a. de spelletjes: ‘blok hakken’, spel ‘ijzer/diamant etc. verzamelen’, TNT ontplof spel en nog veel meer leuke spelletjes!
Ook kunnen de kinderen een leuke aandenken van jouw geweldig en uniek Minecraft feestje meekrijgen! Zo kun je na je feestje samen met je vriendjes opnieuw Minecraft in de echte wereld naspelen.


Inhoud Minecraft draaiboek:

• Een Minecraft speurtocht met wel 16 spelletjes !!!*

• Versier en traktatie tips (printable eetlabels).

• Minecraft spelletjes met opdrachtenkaartjes en speurtochtkaartjes.

• Minecraft vlaggenlijn.

• Minecraft uitnodigingen en diploma's.

• etc.

* Je kunt de Minecraft spelletjes ook zonder de speurtocht spelen.

 Draaiboek bestellen

Leeftijdsindicatie: 6 t/m 9 jaar


Prijs: €11,50Bestel hier het draaiboek Minecraft: Draaiboek bestellen

minecraft-draaiboek-kidzpartykist-qr-code

Na betaling kunt u direct het draaiboek downloaden. Uw gegevens hoeft u niet in te vullen. Tip: Gelieve het draaiboek via uw computer bestellen, aangezien het downloaden niet altijd werkt op uw mobiel.

Wilt u liever het draaiboek via de email ontvangen? Vul dan het Contactformulier in en Kidzpartykist stuurt u een email met de betaling gegevens.

Na het downloaden van het draaiboek kunt u thuis meteen aan de slag om het feestje te gaan voorbereiden. Het voorbereiden van het feestje neemt wel wat tijd in beslag, dus als je een feestje (over een tijdje) gaat geven, dan is het ideaal om nu alvast een draaiboek te bestellen. In het draaiboek staat uitleg van de spellen, een speurtocht (voor buiten), traktatie- en decoratie ideeën etc. Wat je nodig hebt is een printer om de bestanden uit te printen en spelmaterialen. De spelmaterialen zijn materialen die je al in huis hebt of makkelijk te verkrijgen zijn in de winkels. De speurtocht en de spellen die in het draaiboek staan, zijn binnen- en buitenactiviteiten. 


Heeft u een vraag over het bestellen of over het draaiboek? Stuur een berichtje via het Contactformulier of naar Kidzpartykist@live.nl. Check ook je spam!
Links naar andere draaiboeken en speurtochten:
Draaiboek en speurtocht Paw Patrol
Draaiboek en speurtocht Spiderman
Draaiboek en speurtocht Glitter en Glamour kinderfeestje
Draaiboek en speurtocht legerfeest
Draaiboek en speurtocht Minionsfeestje
Draaiboek en speurtocht Pokemonfeestje
Draaiboek en speurtocht Prinsessenfeestje
Draaiboek en speurtocht Piratenfeest
Draaiboek en speurtocht Frozenfeestje
Draaiboek en speurtocht Unicorn kinderfeestje
Draaiboek Dinosaurusfeestje
Draaiboek My Little Pony kinderfeestje
Kidzpartykist
Kidzpartykist: al ruim 14 jaar ervaring in verhuur van themakisten en verkoop van draaiboeken en speurtochten kinderfeestjes.


Webshop gemaakt met EasyWebshop