Webshop » Draaiboeken en speurtochten » Draaiboek speurtocht Paw Patrol kinderfeestje

Draaiboek Paw Patrol kinderfeestje


PAW PATROL kinderfeestje Draaiboek en Speurtocht 


Uitleg Paw Patrol kinderfeestje:


Ben je ook zo’n grote fan van Paw Patrol? En wil je op je verjaardagsfeestje een echte Paw Patrol feestje? Verander jezelf in je grote favoriet: Chase, Marshall, Rubble, Zume, Rocky of Skye. Of wordt zelf een reddingshond en ga met Ryder mee op avontuur en verricht samen met je vriendjes heldendaden! 

        paw-patrol-puppy-kinderfeest                              

Uitleg Draaiboek Paw Patrolfeestje:

Wilt u thuis een Paw Patrolfeestje geven, maar u weet niet hoe? Of u wilt graag ideeën, tips, en spellen voor tijdens het feestje? Bestel dan het draaiboek Paw Patrolfeestje en u kunt dan zo aan de slag. Alles is al voor u bedacht en uitgewerkt. Voor sommige spellen heeft u materialen nodig, deze materialen heeft u al in huis of de materialen zijn makkelijk te verkrijgen. Dit staat allemaal beschreven in het draaiboek. Het draaiboek en toebehoren bestaat uit pdf-bestanden.

Inhoud Paw Patrol draaiboek :

• Draaiboek met uitleg feestje, uitleg spelletjes en uitgebreide informatie over het Paw Patrol kinderfeestje.

• Paw Patrol speurtocht, incl. sporenkaartjes en opdrachtenkaartjes*.

• Leuke Paw Patrol spelletjes en opdrachten.

• Paw Patrol uitnodigingen en diploma's.

• Paw Patrol kinderfeest decoratie- en traktatie ideeën, incl. traktatie-labels en etiketten (voor het maken van traktatiezakjes en chipzakjes).

• Paw Patrol bingo.

• Paw Patrol vlaggenlijn.

* Je kunt de spelletjes ook zonder de speurtocht spelen. Draaiboek Paw Patrol

Leeftijdsindicatie: 4 t/m 6 jaarPrijs: € 9,50

Het draaiboek Paw Patrol is een handig hulpmiddel om thuis een geslaagd Paw Patrol kinderfeestje te geven!


Reactie ouder:
Wat een leuke ideeën staan erin en om uit te draaien. Dit had ik net nodig. Ik wilde ook iets doen met een verhaal en nu zit dit erbij. Helemaal goed. Nogmaals dank voor je snelle handelen.Bestel hier het draaiboek Paw Patrol kinderfeestje: Draaiboek bestellen

qr-code-paw-patrol

Na betaling kunt u direct het draaiboek downloaden. Uw gegevens hoeft u niet in te vullen. Tip: Gelieve het draaiboek via uw computer bestellen, aangezien het downloaden niet altijd werkt op uw mobiel.

Wilt u liever het draaiboek via de email ontvangen? Vul dan het Contactformulier in en Kidzpartykist stuurt u een email met de betaling gegevens. 

Na het downloaden van het draaiboek kunt u thuis meteen aan de slag om het feestje te gaan voorbereiden. Het voorbereiden van het feestje neemt wel wat tijd in beslag, dus als je een feestje (over een tijdje) gaat geven, dan is het ideaal om nu alvast een draaiboek te bestellen. In het draaiboek staat uitleg van de spellen, een speurtocht (voor buiten), traktatie- en decoratie ideeën etc. Wat je nodig hebt is een printer om de bestanden uit te printen en spelmaterialen. De spelmaterialen zijn materialen die je al in huis hebt of makkelijk te verkrijgen zijn in de winkels. De speurtocht en de spellen die in het draaiboek staan, zijn binnen- en buitenactiviteiten. 


Heeft u een vraag over het bestellen of over het draaiboek? Stuur een berichtje via het Contactformulier of naar Kidzpartykist@live.nl.
Check ook je spam!


Links naar andere draaiboeken en speurtochten:
- Draaiboek en speurtocht Minecraft
- Draaiboek en speurtocht Frozenfeestje
- Draaiboek en speurtocht piratenfeest
- Draaiboek en speurtocht Prinsessenfeest
- Draaiboek en speurtocht Pokémon
- Draaiboek en speurtocht Minions
- Draaiboek en speurtocht legerfeest
- Draaiboek en speurtocht Glitter en glamourfeestje
- Draaiboek en speurtocht Spiderman
Draaiboek Unicornfeestje
Draaiboek Dinosaurusfeestje
Draaiboek My Little Pony kinderfeestje


Kidzpartykist
Kidzpartykist: al ruim 14 jaar ervaring in verhuur van themakisten en verkoop van draaiboeken en speurtochten kinderfeestjes.

Webshop gemaakt met EasyWebshop