Webshop » Draaiboeken en speurtochten » Draaiboek speurtocht Piraten kinderfeestje

Draaiboek en speurtocht piratenfeest

Piraten kinderfeestje thuis vieren.

Draaiboek en speurtocht Piratenfeestje!!

Op zoek naar een leuk kinderfeestje?

Bestel het draaiboek Piraten kinderfeestje met speurtocht, voor een geweldig kinderfeestje thuis!piratenfeestje-speurtocht-kidzpartykistUitleg Piratenfeestje:

Land inzicht!!
Zeerovers en piraten opgelet! Kapitein Eénoog is zijn schatkist kwijt! 

Door de zware storm op zee kreeg het piratenschip van Kapitein Eénoog schipbreuk. Alle spullen van Kapitein Eénoog waren overboord gevallen! De kapitein keek door zijn verrekijker, en zag dat de schatkist bij jullie in de buurt is aangespoeld. Gaan jullie mee op zoek naar de schatkist?

Uitleg draaiboek:

Wilt u thuis een Piratenfeestje geven, maar u weet niet hoe? Of u wilt graag ideeën, tips, spellen en of een speurtocht voor tijdens het feestje? Bestel dan het draaiboek Piratenfeestje en u kunt dan zo aan de slag. Alles is al voor u bedacht en uitgewerkt. Voor sommige spellen heeft u materialen nodig, deze materialen heeft u al in huis of de materialen zijn makkelijk te verkrijgen. Dit staat allemaal beschreven in het draaiboek. 

     piratenfeest-kidzpartykistWat gaan we doen?

'Hiep hoi! Het is feest!' 

Uw kind is jarig en de genodigde kinderen mogen verkleed als piraat op het feestje komen. De jarige mag de kado'tjes uitpakken en na het eten van iets lekkers, vinden we een piratenfles. De fles is bij jullie thuis aangespoeld. Het is een brief van de kapitein Eénoog! De kapitein vraagt of wij willen helpen naar het zoeken van zijn schatkist. Na het lezen van de brief gaan we op pad, op zoek naar de schatkist. 
We volgen een piratenspeurtocht en we doen allerlei stoere piratenspellen, zoals: "Man overboord spel, pas op voor de haaien, zwaardje prik spel". Voer de opdrachten goed uit en wie weet vinden jullie dan de schatkist! 
Maar wees voorzichtig, want de krokodillen en de haaien liggen op de loer, en zij lusten ook wel een hapje...!!!


Leeftijdsindicatie: 4 t/m 7 jaar


Voorbeeld draaiboek:
 Draaiboek Piratenfeest bestellen                 

Inhoud Draaiboek Piratenfeest:

• Brief van Kapitein Eénoog.

• Een Piratenfeest draaiboek (18 pagina's) met uitleg piratenfeest, uitleg piratenspelletjes en uitgebreide informatie over het piratenfeestje.

• 15 Piratenspelletjes met 15 opdrachtenkaartjes.

• Piratenspeurtocht met sporenkaartjes. 

• 15 piraten opdrachtenkaartjes en sporenkaartjes.

• Diverse piratenspellen: zoals Man overboord spel, Pas op voor de haai spel (pdf-bestanden).

• Een schatkaart.

• Piratenspeurtocht*.

• Piratenuitnodigingen en piratendiploma's.

• Piratenvlaggenlijn.


* Je kunt de spelletjes ook zonder de speurtocht spelen.

Leeftijdsindicatie: 4 t/m 7 jaar 


Prijs: € 8,50     


Bestel hier het Draaiboek Piratenfeestje: Draaiboek bestellen

qr-code-piratenfeest

Na betaling kunt u direct het draaiboek downloaden. Uw gegevens hoeft u niet in te vullen. Tip: Gelieve het draaiboek via uw computer bestellen, aangezien het downloaden niet altijd werkt op uw mobiel.

Wilt u liever het draaiboek via de email ontvangen? Vul dan het Contactformulier in en Kidzpartykist stuurt u een email met de betaling gegevens.

Na het downloaden van het draaiboek kunt u thuis meteen aan de slag om het feestje te gaan voorbereiden. Het voorbereiden van het feestje neemt wel wat tijd in beslag, dus als je een feestje (over een tijdje) gaat geven, dan is het ideaal om nu alvast een draaiboek te bestellen. In het draaiboek staat uitleg van de spellen, een speurtocht (voor buiten), traktatie- en decoratie ideeën etc. Wat je nodig hebt is een printer om de bestanden uit te printen en spelmaterialen. De spelmaterialen zijn materialen die je al in huis hebt of makkelijk te verkrijgen zijn in de winkels. De speurtocht en de spellen die in het draaiboek staan, zijn binnen- en buitenactiviteiten. 


Heeft u een vraag over het bestellen of over het draaiboek? Stuur een berichtje via het Contactformulier of naar Kidzpartykist@live.nl. Check ook je spam!


Links naar andere draaiboeken en speurtochten:
Draaiboek en speurtocht Frozenfeestje
Draaiboek en speurtocht Minecraft kinderfeestje
Draaiboek en speurtocht Prinsessenfeestje
Draaiboek en speurtocht Pokemonfeestje
Draaiboek en speurtocht Minionsfeestje
Draaiboek en speurtocht legerfeest
Draaiboek en speurtocht Glitter en Glamour kinderfeestje
Draaiboek en speurtocht Spiderman
Draaiboek en speurtocht Paw Patrol
Draaiboek Unicornfeestje
Draaiboek Dinosaurusfeestje
Draaiboek My Little Pony kinderfeestjeKidzpartykist


Kidzpartykist: al ruim 14 jaar ervaring in verhuur van themakisten en verkoop van draaiboeken en speurtochten kinderfeestjes.

Webshop gemaakt met EasyWebshop