Webshop » Draaiboeken en speurtochten » Draaiboek speurtocht Prinsessen kinderfeestje

Draaiboek Prinsessenfeestje

Draaiboek en Speurtocht Prinsessenfeestje

Prinsessenfeestje thuis vieren.

Wil je een echte prinses zijn op je verjaardagsfeestje? Dat kan! Met behulp van het draaiboek Prinsessenfeest, gaan we een geweldige prinsessen dag van maken! Ga je mee?Draaiboek en Speurtocht prinsessenfeestje: 

Het verhaal:

De koning heeft ons uitgenodigd om op het prinsessenbal te komen. Maar er is een probleem, de sleutel van het kasteel is weg! Zonder de sleutel kunnen we het kasteel niet binnen treden, en is er geen prinsessenbal!  
We volgen een speurtocht, die ons de weg leidt naar de sleutel en naar het kasteel. Onderweg gaan we allerlei leuke prinsessenspelletjes en misschien vinden we dan ook de sleutel van het kasteel! 
Als we de sleutel hebben gevonden, dan is het echt feest en kan het prinsessenbal beginnen! 
Trek je mooie prinsessenjurk aan en ga mee op zoek naar de sleutel van het kasteel!

 prinsessenfeestje-thuis-vieren    

Uitleg Draaiboek Prinsessenfeest:
Wilt u thuis een Prinsessenfeestje geven, maar u weet niet hoe? Of u wilt graag een prinsessenspeurtocht, prinsessenspellen, ideeën, tips voor tijdens het feestje? Bestel dan het draaiboek Prinsessenfeestje en u kunt dan zo aan de slag. Alles is al voor u bedacht en uitgewerkt. Het enige wat u nodig heeft is een printer en papier. En bij sommige spellen heeft u ook materialen nodig. Deze materialen heeft u al in huis of de materialen zijn makkelijk te verkrijgen. Dit staat allemaal beschreven in het draaiboek. Het draaiboek en toebehoren bestaat uit pdf-bestanden.

Inhoud Draaiboek Prinsessenfeest:

* Draaiboek Prinsessenfeest met verhaal en uitleg prinsessenfeest.

* Prinsessenspelletjes. 

* Prinsessenspeurtocht incl. speurtochtkaartjes en opdrachtenkaartjes*.

* De brief van de koning (uitleg verhaal).

* De sleutel van het kasteel.

* Prinsessenuitnodigingen en prinsessendiploma’s.

* Prinsessenvlaggenlijn.

* Prinsessenbingo.

* Je kunt de spelletjes ook zonder de speurtocht spelen.

Bestel het draaiboek prinsessenfeestje voor een geweldig kinderfeestje thuis!Draaiboek Prinsessenfeest spellen en speurtocht 
                                                                 

Leeftijdsindicatie: 4 t/m 7 jaar

Prijs: € 8,50


Bestel hier het Draaiboek Prinsessenfeest: Draaiboek bestellen

qr-code-prinsessenfeestje

Na betaling kunt u direct het draaiboek downloaden. Uw gegevens hoeft u niet in te vullen. Tip: Gelieve het draaiboek via uw computer bestellen, aangezien het downloaden niet altijd werkt op uw mobiel.

Wilt u liever het draaiboek via de email ontvangen? Vul dan het Contactformulier in en Kidzpartykist stuurt u een email met de betaling gegevens.

Na het downloaden van het draaiboek kunt u thuis meteen aan de slag om het feestje te gaan voorbereiden. Het voorbereiden van het feestje neemt wel wat tijd in beslag, dus als je een feestje (over een tijdje) gaat geven, dan is het ideaal om nu alvast een draaiboek te bestellen. In het draaiboek staat uitleg van de spellen, een speurtocht (voor buiten), traktatie- en decoratie ideeën etc. Wat je nodig hebt is een printer om de bestanden uit te printen en spelmaterialen. De spelmaterialen zijn materialen die je al in huis hebt of makkelijk te verkrijgen zijn in de winkels. De speurtocht en de spellen die in het draaiboek staan, zijn binnen- en buitenactiviteiten. 


Heeft u een vraag over het bestellen of over het draaiboek? Stuur een berichtje via het Contactformulier of naar Kidzpartykist@live.nl. Check ook je spam!

Kidzpartykist


Links naar andere draaiboeken en speurtochten:
Draaiboek en speurtocht Paw Patrol
Draaiboek en speurtocht Spiderman
Draaiboek en speurtocht Glitter en Glamour kinderfeestje
Draaiboek en speurtocht legerfeest
Draaiboek en speurtocht Minionsfeestje
Draaiboek en speurtocht Prinsessenfeestje
Draaiboek en speurtocht Piratenfeest
Draaiboek en speurtocht Minecraft kinderfeestje
Draaiboek en speurtocht Frozenfeestje
Draaiboek Unicornfeestje
Draaiboek Dinosaurusfeestje
Draaiboek My Little Pony kinderfeestje


KidzpartykistKidzpartykist: al ruim 14 jaar ervaring in verhuur van themakisten en verkoop van draaiboeken en speurtochten kinderfeestjes.

Webshop gemaakt met EasyWebshop