Webshop » Draaiboeken en speurtochten » Draaiboek speurtocht Unicorn Kinderfeestje

Draaiboek en speurtocht Unicorn kinderfeestje

Unicornfeestje Eenhoornfeestje

Unicorn kinderfeestje thuis vieren

Unicorn Eenhoorn kinderfeestje Draaiboek en Speurtocht 

Bij kidzpartykist bestel je nu het draaiboek Unicornfeest voor een geweldig kinderfeestje thuis!

unicorn-feestje-kidzpartykist

Ben jij ook zo'n grote fan van de magische wereld van de Unicorns, éénhoorns en regenbogen? En droom jij ook van een Unicornfeestje op je kinderfeestje? Bestel dan nu het draaiboek Unicornfeestje en je Unicorn kinderfeestje kan meteen beginnen!


  unicorn-eenhoorn-kinderfeestje-kidzpartykist     

                                                                  

Wat gaan we doen?:

Unicorn Sophie is haar magische hoorn kwijt!
Zonder haar magische hoorn kan ze geen regenbogen toveren. 
Op je verjaardagsfeestje gaan we Unicorn Sophie helpen met het zoeken naar haar magische hoorn. We gaan leuke spelletjes doen en met behulp van een speurtocht, vinden we misschien de magische hoorn terug!!

Stap in de wereld van Unicorn's, regenbogen, en éénhoorns, en ga mee op zoek naar de kleuren van de regenboog en naar de magische hoorn!!


Uitleg draaiboek:

Wilt u thuis een Unicornfeestje geven, maar u weet niet hoe? Of u wilt graag ideeën, tips, spellen en of een speurtocht voor tijdens het feestje? Bestel dan het draaiboek Unicorn kinderfeestje, en u kunt dan zo aan de slag. Alles is al voor u bedacht en uitgewerkt. Voor sommige spellen heeft u materialen nodig, deze materialen heeft u al in huis of de materialen zijn makkelijk te verkrijgen. Dit staat allemaal beschreven in het draaiboek. Het draaiboek en toebehoren bestaat uit pdf-bestanden.   

Inhoud draaiboek Unicorn kinderfeestje:

• Draaiboek met: uitleg spelletjes, het verhaal van Unicorn Sophie en haar magische hoorn, en uitgebreide informatie over het Unicorn kinderfeestje,

• Unicorn speurtocht, incl. sporenkaartjes en opdrachtenkaartjes *,

• Leuke Unicorn spelletjes en opdrachten met wel 17 spellen!!,

• Unicorn uitnodigingen en diploma's,

• Unicorn bingo,

• Unicorn vlaggenlijn.


Leeftijdsindicatie: 4 t/m 7 jaar

* Je kunt de spelletjes ook zonder de speurtocht spelen.

Door het lopen van een Unicorn speurtocht en door het spelen van de unicornspelletjes, waan jij in de weg van Unicorns en regenbogen!


Voorbeeld draaiboek:

Draaiboek en speurtocht unicornfeestje Kidzpartykist          


Prijs: € 8,50

Bestel hier het draaiboek Unicorn kinderfeestje: Draaiboek bestellen

Draaiboek en speurtocht unicornfeestje Kidzpartykist

Na betaling kunt u direct het draaiboek downloaden. Uw gegevens hoeft u niet in te vullen. Tip: Gelieve het draaiboek via uw computer bestellen, aangezien het downloaden niet altijd werkt op uw mobiel.

Wilt u liever het draaiboek via de email ontvangen? Vul dan het contactformulier in en Kidzpartykist stuurt u een email met de betaling gegevens.

Na het downloaden van het draaiboek kunt u thuis meteen aan de slag om het feestje te gaan voorbereiden. Het voorbereiden van het feestje neemt wel wat tijd in beslag, dus als je een feestje (over een tijdje) gaat geven, dan is het ideaal om nu alvast een draaiboek te bestellen. In het draaiboek staat uitleg van de spellen, een speurtocht (voor buiten), traktatie- en decoratie ideeën etc. Wat je nodig hebt is een printer om de bestanden uit te printen en spelmaterialen. De spelmaterialen zijn materialen die je al in huis hebt of makkelijk te verkrijgen zijn in de winkels. De speurtocht en de spellen die in het draaiboek staan, zijn binnen- en buitenactiviteiten.

Heeft u een vraag over het bestellen of over het draaiboek? Stuur een berichtje via het Contactformulier of naar Kidzpartykist@live.nl.
Check ook je spam!

Kidzpartykist

Links naar andere draaiboeken en speurtochten:

Kidzpartykist: al ruim 14 jaar ervaring in verhuur van themakisten en verkoop van draaiboeken en speurtochten kinderfeestjes.

Webshop gemaakt met EasyWebshop