Webshop » Draaiboeken en speurtochten » Draaiboek Spiderman kinderfeestje

Draaiboek Spiderman kinderfeestje


Draaiboek en Speurtocht Spider-Man Kinderfeestje


Op zoek naar een leuk kinderfeestje?

Wordt samen met je vriendjes en vriendinnetjes Spider-Man op je eigen verjaardagfeestje!
                                                    
Ben je een grote fan van Spider-Man? En wil je graag samen met je vriendjes en vriendinnetjes Spider-Man zijn op je verjaardagsfeestje? Dat kan! Kidzpartykist heeft nu een draaiboek Spider-Man feestje voor een geweldig kinderfeestje thuis! 

    spiderman-kinderfeestje

Met het draaiboek Spider-Man kinderfeestje ga je samen met je vriendjes spannende avonturen beleven en misschien zijn jullie ook net zo sterk en vlug als Spider-Man! 

Draaiboek Spider-Man kinderfeestje :

Bij wie schuilt er een echte Spider-Man? De kinderen zijn verkleed als Spider-Man of als hun eigen Super-hero, en gaan allerlei leuke en stoere superhelden spelletjes doen, om te kijken wie er sterk en slim is. Als de opdrachten zijn voldaan, dan krijgen ze een Spider-Man diploma mee naar huis.

Uitleg Draaiboek Spider-Man kinderfeestje:

Wilt u thuis een Spider-Man feestje geven, maar u weet niet hoe? Of u wilt graag ideeën, tips, en spellen voor tijdens het feestje? Bestel dan het draaiboek Spider-Man feestje en u kunt dan zo aan de slag. Alles is al voor u bedacht en uitgewerkt. Voor sommige spellen heeft u materialen nodig, deze materialen heeft u al in huis of de materialen zijn makkelijk te verkrijgen. Dit staat allemaal beschreven in het draaiboek. Het draaiboek en toebehoren bestaat uit pdf-bestanden.

"Wij hadden het draaiboek Spider-Man bij jou besteld. Het was een zeer geslaagd feestje! De kinderen vonden de speurtocht en de spelletjes super leuk! Heel veel spellen en ideeën, we kwamen tijd tekort! Bedankt!"


   spiderman-kinderfeestje-draaiboek


Inhoud Draaiboek Spider-Man kinderfeestje:

• Draaiboek met uitleg van het Spider-Man feestje, uitleg van de spelletjes en uitgebreide informatie over het feestje.

• Een Spider-Man speurtocht met wel 16 spelletjes, incl. speurtochtkaartjes en opdrachtenkaartjes!!!*

• Spider-Man decoratie- en traktatie- ideeën, incl. traktatie-labels en etiketten (voor het maken van traktatiezakjes en chipzakjes),

• Spider-Man bingo,

• Spider-Man uitnodigingen en diploma's,

• Spider-Man vlaggenlijn.

* Je kunt de Spider-Man spelletjes ook zonder de speurtocht spelen.

Draaiboek speurtocht en spellen Spiderman


Leeftijdsindicatie: 4 t/m 8 jaar

Prijs: €9,50


Bestel hier het draaiboek Spider-Man kinderfeestje: Draaiboek bestellen

spiderman-draaiboek-kinderfeestje-qr-code

Na betaling kunt u direct het draaiboek downloaden. Uw gegevens hoeft u niet in te vullen. Tip: Gelieve het draaiboek via uw computer bestellen, aangezien het downloaden niet altijd werkt op uw mobiel.

Wilt u liever het draaiboek via de email ontvangen? Vul dan het Contactformulier in en Kidzpartykist stuurt u een email met de betaling gegevens.

Na het downloaden van het draaiboek kunt u thuis meteen aan de slag om het feestje te gaan voorbereiden. Het voorbereiden van het feestje neemt wel wat tijd in beslag, dus als je een feestje (over een tijdje) gaat geven, dan is het ideaal om nu alvast een draaiboek te bestellen. In het draaiboek staat uitleg van de spellen, een speurtocht (voor buiten), traktatie- en decoratie ideeën etc. Wat je nodig hebt is een printer om de bestanden uit te printen en spelmaterialen. De spelmaterialen zijn materialen die je al in huis hebt of makkelijk te verkrijgen zijn in de winkels. De speurtocht en de spellen die in het draaiboek staan, zijn binnen- en buitenactiviteiten. 


Heeft u een vraag over het bestellen of over het draaiboek? Stuur een berichtje via het Contactformulier of naar Kidzpartykist@live.nl.
Check ook je spam!Links naar andere draaiboeken en speurtochten:
Draaiboek en speurtocht Frozenfeestje
Draaiboek en speurtocht Minecraft
Draaiboek en speurtocht Piratenfeestje
Draaiboek en speurtocht Prinsessenfeestje
Draaiboek en speurtocht Pokémon
Draaiboek en speurtocht Minions
Draaiboek en speurtocht Paw Patrol
Draaiboek Unicornfeestje
Draaiboek Dinosaurusfeestje
Draaiboek My Little Pony kinderfeestje
Draaiboek Legerfeestje
Draaiboek Glitter en Glamour kinderfeestjeKidzpartykist

kidzpartykist-jacqueline-1
Mijn naam is Jacqueline Wahle.
Ik werk als Pedagogisch Medewerkster op een kinderdagverblijf/ buitenschoolse opvang.
In mijn vrije tijd organiseer ik graag themafeestjes. Met het maken en verhuren van themakisten en verkoop van themafeestjes draaiboeken met speurtochten en spellen, hoop ik dat ik jullie kan helpen met het invullen van een geweldig kinderfeestje!

Alvast veel plezier met het themafeestje!

Webshop gemaakt met EasyWebshop