Webshop » Themakist huren voor meisjes » Themakist Prinsessen kinderfeestje huren

Themakist Prinsessen kinderfeestje


Beschrijving

Prinsessen kinderfeestje

Themakist prinsessenfeestje huren:


 prinsessenfeest

Ben je op zoek naar een leuk kinderfeestje? En is je kind weg van prinsessen? Huur dan de themakist Prinsessen kinderfeest!

Met de themakist Prinsessenfeest van Kidzpartykist gaan de kinderen op zoek naar het sieradenkistje van de prinsessen. Je huurt een themakist vol materialen voor een compleet prinsessenfeest! In de themakist zit verkleedjurken prinsessen, diverse decoratiematerialen, spellen en een prinsessenspeurtocht.

Uitleg Prinsessen themakist:

Prinsessen kinderfeestje:

Droom jij ook om een echte prinses te zijn? En wil je samen met je vriendinnetjes op je verjaardagsfeestje een echt Prinsessenfeest? Wil je graag verkleden als Assepoester, Doornroosje, Rapunzel of als Sneeuwwitje?
Huur dan de Prinsessen themakist!
In de themakist zit o.a. prinsessenjurken, spellen en decoratiematerialen en nog véél meer!! Alle benodigdheden om je huis om te toveren tot een echt prinsessenfeest! Een verjaardagsfeest om nooit te vergeten! 
                                                           

Uitleg Prinsessen kinderfeest :

De koning heeft ons uitgenodigd op het prinsessenbal! We gaan ons verkleden als echte prinsessen. En natuurlijk horen er ook sieraden bij, maar het sieradenkistje is zoek! Helpen jullie mee met zoeken?

Wat gaan we doen?

We gaan een speurtocht volgen en we doen allerlei leuke prinsessenspelletjes en opdrachten, om te kijken of jullie echte prinsessen zijn! Tijdens de speurtocht moeten jullie goed opletten, want misschien vinden jullie het sieradenkistje! En wat zit er in het sieradenkistje???

 kidzpartykist-prinsessenfeest-themakist-huren   kidzpartykist-prinsessenfeestje  prinsessenfeestje-kidzpartykist

Wat zit er in de themakist Prinsessenfeest? :

• Prinsessenjurken en kroontjes. 

• Een draaiboek met uitleg van de spelletjes. 

• Een Prinsessenspeurtocht met vele spelletjes.

• Prinsessen decoraties, zoals: prinsessenmuurposters, slingers, decorstuk foto maken, welkom vlag etc.

• Prinsessenspelletjes en spelmaterialen, zoals ringgooien, toverstafjesspel, diamantspel, kus de kikker spel etc.

• Voor ieder kind een prinsessendiploma.

Alles is in de sfeer van sprookjes en prinsessen!

Alle materialen (spel-, decoratie- en verkleedmaterialen) zit al in de themakist. Het enige wat je nog nodig hebt is tafelgerei, eten en drinken en wat lekkers voor onderweg!


Komen er ook jongens op het prinsessenfeestje? Voor de jongens hebben we een stoere ridderpak!Leeftijdsindicatie: 4 t/m 7 jaarHuurprijs Prinsessenfeest verkleedkist voor 6 kinderen: €45,- 

Voor elk kind meer is het €5,- extra per kind (max aantal kinderen: 10 kinderen).

Wilt u de themakist prinsessenfeest huren? Vul het Contactformulier in en dan krijgt u meer informatie van Kidzpartykist.  

                                                           Themakist huren                                                                Themakist Prinsessenfeest huren:

Wilt u de themakist Prinsessenfeest huren? Vul het contactformulier in of stuur een berichtje naar Kidzpartykist@live.nl.

Geef door: welke themakist u wilt huren, de datum van het feestje en hoeveel kinderen er op het feestje komen (incl. de jarige).

Kidzpartykist reageert z.s.m. om te kijken of de datum beschikbaar is en u krijgt overige informatie over de themakist, het ophalen van de themakist* etc.

*U kunt de themakist ophalen op het contactadres in Ter Aar (Zuid Holland). I.v.m. de grootte van de themakist en de vele toebehoren versturen we geen themakisten. 

Voor meer informatie: Kidzpartykist@live.nlHeeft u alles al in huis of woont u te ver weg of heeft u alleen spelideeën en een speurtocht Prinsessenfeest nodig? Dan is het handig om het draaiboek Prinsessenfeest te bestellenKlik hier voor het draaiboek Prinsessenfeest.


prinsessen-kinderfeest-kidzpartykistReacties van ouders:
-Het feestje was erg geslaagd! Wat keken de meiden hun ogen uit bij binnenkomst. Ook leuk zoveel decoratie om je huis mee te kunnen versieren.
Nogmaals hartstikke bedankt!

-Wat een succes was de prinsessen-themakist! Alles wat je maar kon bedenken zat er in, veel te veel spelletjes om tijdens 1 partijtje te doen. De jarige en haar vriendinnetjes hebben een super middag gehad!
Bedankt!!

-Hoi Jacqueline, Wij hadden de prinsessen en de ridderkist bij jou gehuurd. Het was echt een super leuke dag! Een mooie dag om op terug te kijken. Bedankt!
Gr. GKidzpartykist

Webshop gemaakt met EasyWebshop