Webshop » Themakist huren voor jongens » Themakist Ridder kinderfeestje huren

Themakist ridderfeestje

Beschrijving

Ridder kinderfeestje

Themakist Ridderfeestje huren


In de wereld van kastelen en ridders leven er ook draken….

    draak

Ben je op zoek naar een leuk kinderfeestje? En is je kind weg van ridders, kastelen en draken? Huur dan de themakist Ridderfeest!

Met de themakist Ridderfeest gaan de kinderen op zoek naar de vlag van het kasteel die de draak heeft meegenomen! Je huurt een themakist vol materialen voor een compleet Ridderfeestje! In de themakist zit verkleedkleding ridders, diverse decoratiematerialen, spellen en een ridderspeurtocht.


Uitleg Ridder kinderfeest:

Altijd al gedroomd om een ridder te zijn? Ben jij stoer, sterk en dapper? En durf jij de draak te verslaan? Verkleed je als een ridder, en ga samen met je vriendjes en vriendinnetjes op zoek naar de groene draak....!

Wordt een dappere ridder op je eigen kinderfeestje, en versla de draak! 


   ridderfeestje-kidzpartykist

Wat gaan we doen?:

De grote groene draak heeft de vlag van het kasteel meegenomen! We verkleden ons snel als echte ridders we gaan allerlei stoere ridderspelletjes spelen en door het volgen van een spannend speurtocht, vinden we misschien de vlag van het kasteel!

Tijdens de speurtocht doen we allerlei ridderspelletjes en opdrachten, zodat we sterk en slim worden net als echte ridders! Maar pas onderweg wel op voor de draak! Wie is er sterk en is niet bang voor de draak? En wie vindt de vlag van het kasteel terug?

Durf jij samen met je vriendjes de draak te verslaan? En ben jij sterker en slimmer dan een draak? Huur dan de ridder themakist!

Met de themakist ridderfeest ga je samen met je vriendjes je verkleden als echte ridders. Wil je ook vriendinnetjes uitnodigen op je feestje? Geen probleem! Voor je vriendinnetjes hebben we prachtige prinsessenjurken!


Leeftijdsindicatie: 5 t/m 7 jaar

   ridderfeestje        ridderfeestjekidzpartykist-ridderfeest-themakist-huren


Inhoud themakist Ridderfeest:

• Voor elk kind een ridder verkleedpak (en voor de vriendinnetjes een prinsessenjurk),

• Een draaiboek ridderfeest met uitleg van de spelletjes en een compleet speurtocht,

• Vele decoratiematerialen, zoals: ridders muurposters, vlaggenlijn ridders. Om je huiskamer om te toveren in de middeleeuwse sferen! 

• Ridderspelletjes en spelmaterialen, zoals: 'Ringsteken, Draak aanval, Draakje prik spel, Blikgooien etc'.

En nog véél meer!!

Versla de draak en wordt ridder in de orde van de draak.....


Huurprijs Ridderfeest verkleedkist voor 6 kinderen: € 45,- 

Voor elk kind meer is het €5,- extra per kind (max. aantal kinderen: 8 kinderen).

Wilt u de themakist Ridderfeestje huren? Vul het Contactformulier in en dan krijgt u meer informatie over de themakist.Themakist Ridderfeest huren:

Wilt u de themakist Ridderfeest huren? Vul het contactformulier in of stuur een berichtje naar Kidzpartykist@live.nl.

Geef door: de datum en hoeveel kinderen er op het feestje komen (incl. de jarige).

Kidzpartykist reageert z.s.m. om te kijken of de datum beschikbaar is en u krijgt overige informatie over de themakist, het ophalen van de themakist* etc.
*U kunt de themakist ophalen op het contactadres in Ter Aar (Zuid Holland).

Voor meer informatie: Kidzpartykist@live.nl


Reacties van ouders:
-Met de ridderverkleedkist hebben we een top feestje kunnen organiseren voor onze zoon die 4 jaar oud werd. De kist is zeer uitgebreid, de materialen in zeer goede kwaliteit en uitleg bij alle spellen heel praktisch en helder. Je kunt zelf makkelijk bepalen wat je wilt gebruiken, aangepast aan de leeftijd en aandachtsspanne van de kinderen. En daarnaast hoef je niks zelf meer te kopen, behalve de limonade! Kortom, dikke aanrader. Bedankt Jacqueline!

-C – 20 februari 2019
Hallo Jacqueline,
Wat heeft onze zoon genoten van zijn feest! Wat een uitkomst deze partykist.
Er zijn ruim voldoende en mooie materialen, leuke ideeën en een handig en duidelijk “draaiboek”. Ik ben zelf helemaal niet creatief, maar met deze kist is het mij gelukt een heel geslaagd feest te geven. Ook zijn vriendjes waren heel erg enthousiast. Zeker voor herhaling vatbaar!

17-09-2020
Bij jou de themakist ridderfeest gehuurd. Wat ongelofelijk leuk zeg! En zoveel keuze in spellen en ook nog mooie spullen om je huis mee te versieren! Dat wordt zeker een top feest!! 

21-11-2020
Hoi Jacqueline, we hebben gisteren een zeer geslaagd ridder feestje gehad, met dank aan de themakist! Wat geweldig, met alles wat er in zit stel je zelf het perfecte feestje samen!


Webshop gemaakt met EasyWebshop