Even voorstellen

Even voorstellen:Mijn naam is Jacqueline Wahle en ik verhuur sinds 2009 themakisten voor een geweldig kinderfeestje thuis!
Ik werk als pedagogisch medewerkster op een kinderdagverblijf en BSO in Nieuwkoop. Dit werk doe ik inmiddels alweer 15 jaar met veel plezier!
Daarnaast heb ik ruim 17 jaar bij Jeugdwerk ‘De Bun’ in Noorden gewerkt als groepsleidster met kinderen van 8 tot 14 jaar oud.

Bij het jeugdwerk en op mijn werk doen we spelletjes, speurtochten, knutselen etc. vaak in een vorm van een thema. We zijn dus de hele dag druk creatief bezig met de kinderen en we krijgen vaak van ouders te horen dat we altijd leuke dingen doen.
Zo kreeg ik ook van ouders te horen dat hun kind een kinderfeestje wilde geven maar dat zij niet gauw iets leuks konden verzinnen. Naar het zwembad, bioscoop, indoor speeltuin gaan hadden ze al gedaan en nu wilden ze iets anders, het liefst gewoon een keertje het kinderfeestje thuis vieren. Ze vroegen aan mij of ik iets leuks kon bedenken. Ik vond dat zo leuk om te doen, dat ik zelf een kist vol met verkleedspullen en spellen ben gaan verzamelen en zo is Kidzpartykist ontstaan! 

Uit alle windstreken komen mensen een themakist bij Kidzpartykist huren. De themakisten zijn overal al geweest zoals in: Amsterdam, Utrecht, Gouda, Delft, Rotterdam, Alphen a/d rijn, Den Haag etc. 
De ouders komen enthousiast de themakist ophalen in Ter Aar, en zijn nog veééél enthousiaster als zij de themakisten terugbrengen. De jarige gaat ook vaak mee om mij persoonlijk te bedanken voor hun kinderfeestje.
Dit geeft mij ontzettend veel voldoening en ik help graag de ouders en uiteindelijk het kind mee om een geweldig kinderfeestje gewoon lekker thuis te vieren!

 
Heeft u nog vragen? Stuur een mailtje naar: Kidzpartykist@live.nl en ik beantwoord uw vraag zo spoedig mogelijk.


                                                                       foto-ik-kidzpartykist-2


Heeft u een vraag?
Webshop gemaakt met EasyWebshop