Voorwaarden en privacy

Voor het huren van een “themakist” bij “Kidzpartykist” gelden de volgende voorwaarden:

U huurt een een themakist vanaf 6 kinderen. Bij meer dan 6 kinderen zijn de kosten per kind €5,- extra. Bij elk thema staat de prijs van het huren van de themakist.

Bij elke themakist die gehuurd wordt moet een borg voldaan worden van €50,-.

“Kidzpartykist” kijkt de kist na en houdt bij beschadiging of bij vermiste materialen het bedrag van de borg in.
Normale gebruikerssporen valt niet onder beschadiging.

De themakist haalt u een dag voor het feestje op (of soms 2 dagen voor het feestje) en de dag na het feestje brengt u de themakist terug op het contactadres.

De themakist op de afgesproken datum weer terug brengen. Bij te laat terug brengen, is de huurder €25,- verschuldigt per dag.

De themakist en de materialen in de kist mag niet zonder toezicht van een ouder gebruikt worden!

Gelieve de kleding niet wassen! De kleding wordt door kidzpartykist gewassen.
De verkleedkleding niet gebruiken tijdens eten (even de verkleedkleding uit doen, of na het eten verkleden).
Na het feestje hoeft u de verkleedkleding niet te wassen en de borden niet wassen in de afwasmachine. Deze met de hand afwassen.

Wilt u een themakist reserveren? Geef via het contactformulier of via email door: hoeveel kinderen (incl. de jarige), de leeftijd van de kinderen, en de datum van het feestje.

En niet te vergeten: ‘maak er een mooi en onvergetelijke feestdag van!’

Belangrijk:
*Draaiboeken mogen niet aan derde doorgestuurd worden!

*Foto’s op website mogen absoluut niet gekopieerd worden voor uw eigen doeleinden! Er is toestemming gevraagd voor de foto’s.

AVG Wet:
Voor het maken van een afspraak en tot het overeenkomen van een bestelling voor het huren van een themakist en of draaiboek hebben we uw persoonsgegevens nodig. Deze gegevens worden gebruikt voor het maken van een faktuur en voor het gebruik maken van het betalingsysteem. De leeftijd van de kinderen is nodig om te kijken of de leeftijd geschikt is voor het betreffende themakist. 
Het betalingsysteem wordt gedaan door Mollie. 
Uw gegevens worden goed en veilig bewaard en niet aan derde doorgestuurd. U krijg na bestelling de faktuur en Kidzpartykist krijgt een melding van uw bestelling via de email. Zo kan Kidzpartykist contact met u opnemen om de afhandeling in orde te maken. Kidzpartykist houdt met u contact via de email over de themakist, zoals het ophalen en terugbrengen van de gehuurde spullen. Daarnaast voor het beantwoorden van uw vragen of voor andere informatie die voor u en voor mij belangrijk zijn. 
De emailberichten worden tot 2 maanden na de geplande feestdatum, wat tevens de datum is van de gehuurde spullen van Kidzpartykist, bewaard. Dit voor het afhandelen van de borg en evt. spullen die beschadigt of kwijt zijn geraakt door klant. Nadat alles goed is afgehandeld worden de mailgegevens verwijderd (max. duur is 2 maanden). 
 De website maakt gebruikt van Google Analyticus, dit is om de website in de gaten te houden hoeveel bezoekers en waar de bezoekers vandaan komen om produkten beter te promoten of evt. te verwijderen. Ook voor controle van veiligheid voor u en voor mijn website. Kidzpartykist checkt regelmatig de website na op privacy of op onrechtmatige stukken en verwijdert of verandert deze zonodig. U zelf heeft altijd recht op het inzien van uw eigen persoonsgegevens, u mag deze veranderen of verwijderen. Dit kan alleen als u kan aantonen dat u de juiste persoon bent.
* Graag geen foto’s van het feestje via de mail doorsturen.
* U mag vrijwillig een beoordeling bij een themakist schrijven. Voor uw privacy; geen volledige naam erbij vermelden, alleen voorletter is voldoende. Uw emailadres word niet getoond op de website.
We vinden uw privacy belangrijk, als u op of aanmerkingen heeft dan horen we dat graag.

Geschreven op 25 mei 2018, Kidzpartykist,
Jacqueline Wahle

NL002050725B29
HOOGERHEIJDESTRAAT 152
2461XJ TER AAR
Nederland

0634900514


Heeft u een vraag?
Webshop gemaakt met EasyWebshop