Gastenboek

Er zijn 6 berichten gevonden.

Nieuw bericht toevoegen

Bericht van Susanne op 5 juni 2024 om 21:40

We hebben dankzij het draaiboek van het pokemon kinderfeestje een super geslaagde dag gehad. Het programma zat goed in elkaar en was zeer uitgebreid en duidelijk omschreven. Echt een aanrader!


Bericht van Els op 23 maart 2022 om 21:23

Wat een overcomplete kist met spullen en attributen voor een echt prinsessenfeest. Zelfs bordjes, kleurplaten, versiering, prachtige jurken, noem maar op. Volop spelideeen, en vooral de tent was een grote hit! Superfeest gehad!Dankjewel


Bericht van B op 10 juli 2021 om 15:47

Het Frozenfeest was een groot succes! Een hele leuke themakist, echt een aanrader!
Bedankt!
Gr.


Bericht van Reacties van klanten die een themakist hebben gehuurd: op 26 april 2019 om 16:08

1. Waardering 5 uit 5
Els – 9 oktober 2017
Het was een superleuk feestje, dankzij de leger-survival kist. Wat een attributen en spelideeen!! De kinderen vonden het fantastisch, allemaal verkleed als militair tijdens de speurtocht oefeningen doen om zelf een echte soldaat te worden. Echt een aanrader voor jongens van een jaar of 7!

2.
Waardering 5 uit 5
Jascha – 28 april 2018
Bedankt! Feest was super geslaagd! Erg leuke inhoud van de box. Goede uitleg.
Hartelijke groet Jascha

3.
Waardering 5 uit 5
A – 25 juni 2018
Super feestje gehad!De kinderen waren razend enthousiast!Keuze genoeg qua spellen. En draaiboek met uitleg en de vragen was ook erg handig en leuk! Top!


Bericht van Reacties van klanten die een themakist hebben gehuurd: op 26 april 2019 om 16:06

J. – 23 november 2018
Met de ridderverkleedkist hebben we een top feestje kunnen organiseren voor onze zoon die 4 jaar oud werd. De kist is zeer uitgebreid, de materialen in zeer goede kwaliteit en uitleg bij alle spellen heel praktisch en helder. Je kunt zelf makkelijk bepalen wat je wilt gebruiken, aangepast aan de leeftijd en aandachtsspanne van de kinderen. En daarnaast hoef je niks zelf meer te kopen, behalve de limonade! Kortom, dikke aanrader. Bedankt Jacqueline!

Waardering 5 uit 5
C – 20 februari 2019
Hallo Jacqueline,
Wat heeft onze zoon genoten van zijn feest! Wat een uitkomst deze partykist.
Er zijn ruim voldoende en mooie materialen, leuke ideeën en een handig en duidelijk “draaiboek”. Ik ben zelf helemaal niet creatief, maar met deze kist is het mij gelukt een heel geslaagd feest te geven. Ook zijn vriendjes waren heel erg enthousiast. Zeker voor herhaling vatbaar!


Bericht van Reacties van klanten die een themakist hebben gehuurd: op 26 april 2019 om 16:02

Prinsessenfeest:

Het feestje was erg geslaagd! Wat keken de meiden hun ogen uit bij binnenkomst. Ook leuk zoveel decoratie om je huis mee te kunnen versieren.
Nogmaals hartstikke bedankt!

Wat een succes was de prinsessen-themakist! Alles wat je maar kon bedenken zat er in, veel te veel spelletjes om tijdens 1 partijtje te doen.. De jarige en haar vriendinnetjes hebben een super middag gehad!
Bedankt!!

Hoi Jacqueline, Wij hadden de prinsessen en de ridderkist bij jou gehuurd. Het was echt een super leuke dag! Een mooie dag om op terug te kijken.Bedankt!
Gr. G

Het Frozen feestje was dankzij de Kidzparty kist een groot succes!!
Omdat ik zelf dit thema niet heb bij mijn aanbod feestjes, er deze super uitgebreide kist bij gehuurd van Jacqueline.
Complimenten! echt aan alles is gedacht. Het was een TOP feest!


Nieuw bericht toevoegen

Heeft u een vraag?
Webshop gemaakt met EasyWebshop