Webshop » Draaiboeken en speurtochten » Draaiboek Heksen griezel spoken speurtocht spel

Heksen griezel spoken speurtocht spel

Heksen en Griezels spokentocht

Heksen-griezel Cluedo spel


De bezemsteel van heks Lyda de Langepaarseneuzenheks is kwijt! Ze heeft overal gezocht, maar ze kan haar bezemsteel niet vinden! 

Heb jij zin om te griezelen? Durf jij met je vriendjes en vriendinnetjes op zoek te gaan naar de griezel die de bezemsteel van de heks heeft gestolen? Bestel dan het Heksen- griezel Cluedo spel en ga op zoek naar de dader!    spokentocht-spookhuis-kidzpartykist

Wat gaan we doen?

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je op zoek naar de griezel, het voorwerp en de locatie van het misdrijf. Misschien heeft het spook of de vampier de bezemsteel gestolen? Of misschien het monster, omdat hij honger had? Maar kijk goed uit, want als je heel goed kijkt zie je misschien wel de dader! Durf jij op zoek te gaan naar de griezel?

            heksen-en-spokentocht-kidzpartykist


Leeftijd: 7 t/m 9 jaar.

Locatie: binnen en buiten.

Tijdsduur spel: ong. 45 min/ 1 uur.

Een spannend griezel en spooktocht! Leuk te gebruiken tijdens een kinderfeestje, of tijdens een halloweenfeestje, op de bso, scouting, familiefeestje etc.

Het Heksen-griezel Cluedo spel is een soort speurtocht wat u binnen en of buiten kunt spelen. U krijgt uitleg, heks-griezel verhaal, spoken/griezelkaartjes en formulieren als pdf-bestanden doorgestuurd en deze print u uit.


Draaiboek Heksen en griezels


Prijs: € 7,50

Bestel hier het draaiboek Heksen en griezelspel : Draaiboek bestellen

qr-code-heksen-en-griezels

Na betaling kunt u direct het draaiboek downloaden. Uw gegevens hoeft u niet in te vullen. Tip: Gelieve het draaiboek via uw computer bestellen, aangezien het downloaden niet altijd werkt op uw mobiel.

Wilt u liever het draaiboek via de email ontvangen? Vul dan het Contactformulier in en Kidzpartykist stuurt u een email met de betaling gegevens.

Heeft u een vraag over het draaiboek? Stuur een berichtje via het Contactformulier of naar Kidzpartykist@live.nl. Check ook je spam!


Kidzpartykist


Klik hier voor meer draaiboeken:
Draaiboek Dinosaurusfeestje
Draaiboek Paw Patrol
Draaiboek Spiderman
Draaiboek Unicorn kinderfeestje
Draaiboek Glitter en Glamour kinderfeestje
Draaiboek Legerfeestje
Draaiboek Minions kinderfeestje
Draaiboek Pokemon kinderfeestje
Draaiboek Prinsessenfeest
Draaiboek Piratenfeestje
Draaiboek Minecraft kinderfeestje
Draaiboek Frozen kinderfeestje
Unicorn bingo spel
Fortnite Bingo spelkidzpartykist-jacqueline-1

Mijn naam is Jacqueline Wahle.
Ik werk als Pedagogisch Medewerkster op een kinderdagverblijf/ buitenschoolse opvang.
In mijn vrije tijd organiseer ik graag themafeestjes. Met het maken en verhuren van themakisten en verkoop van themafeestjes draaiboeken met speurtochten en spellen, hoop ik dat ik jullie kan helpen met het invullen van een geweldig kinderfeestje!

Alvast veel plezier met het themafeestje!

Webshop gemaakt met EasyWebshop