Speurtochten draaiboeken » Kinderfeestjes speurtochten » Minions kinderfeestje » Draaiboek en speurtocht Minions

Draaiboek en speurtocht Minions

Draaiboek en speurtocht Minions

Draaiboek Minions 

Minions kinderfeestje thuis vieren: 

Met het draaiboek Minionsfeestje geeft u thuis zelf een geweldig Minions kinderfeestje!  

minions-kinderfeestje-thuis-vieren

                                             

Draaiboek Minionsfeestje:  

Ben jij ook zo’n grote fan van de Minions en zou je graag een keer in het leven willen stappen van een Minion? Met het Minion feestje worden we één van de Minions. We gaan leuke Minions spelletjes doen en we kijken bij wie er een echte Minion schuilt!  
 

Uitleg Minionsfeest:  

Wilt u thuis een Minionsfeestje geven, maar u weet niet hoe? Of u wilt graag ideeën, tips, en spellen voor op het feestje? Bestel dan het draaiboek Minionsfeestje en u kunt dan zo aan de slag. Alles is al voor u bedacht en uitgewerkt. Voor sommige spellen heeft u materialen nodig, deze materialen heeft u al in huis of de materialen zijn makkelijk te verkrijgen, dit staat allemaal beschreven in het draaiboek.  
 

Inhoud Draaiboek Minionsfeest:  

Het draaiboek Minions bevat o.a. :  

• Een draaiboek met verhaal en uitleg Minions feestje.

• Een Speurtocht van de Minions*  

• Leuke Minions spelletjes en opdrachten, zoals: Minions brilletje prik spel', 'Doe de Banana-dans', 'Raak een schurk' etc. 

• knutselwerkbladen om een leuke Minion te maken.  

• Minions labels en etiketten voor het maken van een traktatiezakje.

• Minions vlaggenlijn. 

• Minions uitnodigingen en diploma’s.  

• Minions bingo.

En nog veel meer!  

 * Je kunt de spelletjes ook zonder de speurtocht spelen.


Leeftijdsindicatie: 6 t/m 8 jaar  

 

Prijs: €8,50 
 
 
Bestel hier het draaiboek Minions kinderfeestje: Draaiboek bestellen
 

Het draaiboek en toebehoren bestaat uit pdf-bestanden.
Na betaling krijgt u een email met de downloadlink. U kunt dan direct het draaiboek Minions kinderfeestje downloaden. Het handigst is om dit op de computer/laptop te doen. Het draaiboek Minions kinderfeestje kunt u verder op de computer voorbereiden en uitprinten. 


Na het downloaden van het draaiboek kunt u thuis meteen aan de slag om het feestje te gaan voorbereiden. Het voorbereiden van het feestje neemt wel wat tijd in beslag, dus als je een feestje (over een tijdje) gaat geven, dan is het ideaal om nu alvast een draaiboek te bestellen. In het draaiboek staat uitleg van de spellen, een speurtocht (voor buiten), traktatie- en decoratie ideeën etc. Wat je nodig hebt is een printer om de bestanden uit te printen en spelmaterialen. De spelmaterialen zijn materialen die je al in huis hebt of makkelijk te verkrijgen zijn in de winkels. De speurtocht en de spellen die in het draaiboek staan, zijn binnen- en buitenactiviteiten.

Heeft u een vraag over het bestellen of over het draaiboek? Stuur een berichtje via het Contactformulier of naar info@kidzpartykist.nl.

Kidzpartykist

 

Heeft u een vraag?
Webshop gemaakt met EasyWebshop