Webshop » Draaiboeken en speurtochten » Draaiboek speurtocht Paw Patrol kinderfeestje » Draaiboek en speurtocht Paw Patrol

Draaiboek en speurtocht Paw Patrol

Draaiboek en speurtocht Paw Patrol

€ 9,50

Paw Patrol draaiboek en speurtocht

Met het draaiboek Paw Patrolfeestje kun je thuis zelf een Paw Patrolfeestje geven. Het draaiboek is een handig hulpmiddel om thuis een geslaagd kinderfeestje te geven!  

Uitleg Paw Patrol kinderfeestje: 

Ben je ook zo’n grote fan van Paw Patrol? En wil je op je verjaardagsfeestje een echte Paw Patrol feestje? Verander jezelf in je grote favoriet: Chase, Marshall, Rubble, Zume, Rocky of Skye. Of wordt zelf een reddingshond en ga met Ryder mee op avontuur en verricht samen met je vriendjes heldendaden!  

 paw-patrol-kinderfeestje        

                                                     
Uitleg Draaiboek Paw Patrolfeestje:  
Wilt u thuis een Paw Patrolfeestje geven, maar u weet niet hoe? Of u wilt graag ideeën, tips, en spellen voor op het feestje? Bestel dan het draaiboek Paw Patrolfeestje en u kunt dan zo aan de slag. Alles is al voor u bedacht en uitgewerkt. Voor sommige spellen heeft u materialen nodig, deze materialen heeft u al in huis of de materialen zijn makkelijk te verkrijgen. Dit staat allemaal beschreven in het draaiboek.  
 

Inhoud Paw Patrol draaiboek:  

• Draaiboek met uitleg feestje, uitleg spelletjes en uitgebreide informatie over het Paw Patrolfeestje, 

• Paw Patrol speurtocht , incl sporenkaartjes en opdrachtenkaartjes*,

• Leuke Paw Patrol spelletjes en opdrachten, 

• Paw Patrol uitnodigingen en diploma,  

• Paw Patrol feest decoratie- en traktatie ideeën, incl. traktatie-labels en etiketten (voor het maken van traktatiezakjes en chipzakjes), 

• Paw Patrol bingo,

• Paw Patrol vlaggenlijn.

 * Je kunt de spelletjes ook zonder de speurtocht spelen.


Leeftijdsindicatie: 5 t/m 6 jaar  
  
 
Prijs: € 9,50 
 
 
Bestel hier het draaiboek Paw Patrolfeestje: Draaiboek bestellen

Na betaling kunt u het draaiboek direct downloaden. Uw gegevens hoeft u niet in te vullen.

Wilt u liever het draaiboek via de email ontvangen? Vul dan het Contactformulier in of stuur een email naar Kidzpartykist@live.nl en Kidzpartykist stuurt u een email met de betaling gegevens.

Na het downloaden van het draaiboek kunt u thuis meteen aan de slag om het feestje te gaan voorbereiden. Het voorbereiden van het feestje neemt wel wat tijd in beslag, dus als je een feestje (over een tijdje) gaat geven, dan is het ideaal om nu alvast een draaiboek te bestellen. In het draaiboek staat uitleg van de spellen, een speurtocht (voor buiten), traktatie- en decoratie ideeën etc. Wat je nodig hebt is een printer om de bestanden uit te printen en spelmaterialen. De spelmaterialen zijn materialen die je al in huis hebt of makkelijk te verkrijgen zijn in de winkels. De speurtocht en de spellen die in het draaiboek staan, zijn binnen- en buitenactiviteiten.

 
Heeft u een vraag over het bestellen of over het draaiboek? Stuur een berichtje via het Contactformulier of naar info@kidzpartykist.nl. 

KidzpartykistWebshop gemaakt met EasyWebshop