Themakist huren » Kinderfeestjes speurtochten » Paw Patrol kinderfeestje » Paw Patrol feestje

Paw Patrol feestje

Paw Patrol feestje Paw Patrol feestje

Paw Patrol feestje Paw Patrol feestje

Paw Patrol feestje

Paw Patrol draaiboek en speurtocht


Met het draaiboek Paw Patrol feestje kun je thuis zelf een Paw Patrol feestje geven. Het draaiboek is een handig hulpmiddel om thuis een geslaagd kinderfeestje te geven!  


Uitleg Paw Patrol kinderfeestje: 

Ben je ook zo’n grote fan van Paw Patrol? En wil je op je verjaardagsfeestje een echte Paw Patrol feestje? Verander jezelf in je grote favoriet: Chase, Marshall, Rubble, Zume, Rocky of Skye. Of wordt zelf een reddingshond en ga met Ryder mee op avontuur en verricht samen met je vriendjes heldendaden! 

'Yelp voor help!' De hondjes hebben jullie hulp nodig en ga mee op avontuur! Help Sky met vliegen, of help Marshall met het blussen van een brandje en help Chase met het vinden van zijn badge! Zijn jullie er klaar voor? Ga mee!


 paw-patrol-kinderfeestje        

                                                     
Uitleg Draaiboek Paw Patrolfeestje:  

Wilt u thuis een Paw Patrol feestje geven, maar u weet niet hoe? Of u wilt graag ideeën, tips, en spellen voor op het feestje? Bestel dan het draaiboek Paw Patrol feestje en u kunt dan zo aan de slag. Alles is al voor u bedacht en uitgewerkt. Voor sommige spellen heeft u materialen nodig, deze materialen heeft u al in huis of de materialen zijn makkelijk te verkrijgen. Dit staat allemaal beschreven in het draaiboek.  

 

Inhoud Paw Patrol feestje draaiboek:  

• Draaiboek met: uitleg feestje, verhaallijn Ryder, uitleg spelletjes en uitgebreide informatie over het Paw Patrol feestje 

• Paw Patrol speurtocht , incl sporenkaartjes en opdrachtenkaartjes*

• Leuke Paw Patrol spelletjes en opdrachten, zoals: 'Help Marshall brandje blussen', 'Plak de badge van Chase op de juiste plek', 'Help Skye vliegen', etc.

• Paw Patrol uitnodigingen en diploma  

• Paw Patrol feest decoratie- en traktatie ideeën, incl. traktatie-labels en etiketten (voor het maken van traktatiezakjes en chipzakjes)

• Paw Patrol bingo

• Paw Patrol vlaggenlijn

 * Je kunt de spelletjes ook zonder de speurtocht spelen, bijv. als het slecht weer is.


Voorbeeld draaiboek Paw Patrol feestje:


paw-patrol-kinderfeestje-kidzpartykist


Leeftijdsindicatie: 5 t/m 6 jaar  
  
 

Prijs: € 9,50 

 
 

Bestel hier het draaiboek Paw Patrol feestje: Draaiboek bestellen


Of bestel het draaiboek via de QR code:

qrcode-paw-patrol-kinderfeestje-kidzpartykist

Het draaiboek en toebehoren bestaat uit Pdf-bestanden. U betaalt geen verzendkosten en u betaalt veilig via een betrouwbaar betaalsysteem.
Na betaling krijgt u een email met de downloadlink. U kunt dan direct het draaiboek Paw Patrol feestje downloaden. Het handigst is om dit op de computer/laptop te doen. Het draaiboek Paw Patrol kinderfeestje kunt u verder op de computer voorbereiden en uitprinten.

Na het downloaden van het draaiboek kunt u thuis meteen aan de slag om het feestje te gaan voorbereiden. Het voorbereiden van het feestje neemt wel wat tijd in beslag, dus als je een feestje (over een tijdje) gaat geven, dan is het ideaal om nu alvast een draaiboek te bestellen. In het draaiboek staat uitleg van de spellen, een speurtocht (voor buiten), traktatie- en decoratie ideeën etc. Wat je nodig hebt is een printer om de bestanden uit te printen en spelmaterialen. De spelmaterialen zijn materialen die je al in huis hebt of makkelijk te verkrijgen zijn in de winkels. De speurtocht en de spellen die in het draaiboek staan, zijn binnen- en buitenactiviteiten.

 
Heeft u een vraag over het bestellen of over het draaiboek? Stuur een berichtje via het Contactformulier of naar info@kidzpartykist.nl. 

Kidzpartykist

Contactgegevens:
Kidzpartykist: www.kidzpartykist.nl
Draaiboekkinderfeestje: www.draaiboekkinderfeestje.nl
Email: Kidzpartykist@live.nl
Tel: 06 34900514
Plaats: Ter Aar
Kvk nr: 62819747Heeft u een vraag?
Webshop gemaakt met EasyWebshop