Speurtochten draaiboeken » Kinderfeestje Themakist huren voor meisjes » Themakist Frozen kinderfeestje

Themakist Frozen kinderfeestje

Themakist Frozen Kinderfeestje Themakist Frozen kinderfeestje

Themakist Frozen Kinderfeestje

Frozen feestje Themakist huren

“Frozen kinderfeestje thuis vieren”


Themakist Frozenfeestje huren:  frozenfeest-kinderfeest

Frozenfeestje! 

Zou je graag voor 1 dag op Anna of op Elsa willen lijken? Ook de avonturen echt willen beleven net als die van Anna en Elsa? Dan is de themakist Frozen echt iets voor jou! Trek de jurk van Anna of van Elsa aan en ga mee op avontuur. De jongens kunnen zich verkleden als de stoere Kristoff of als de grappige Olaf. Onderweg doen we spellen en allerlei leuke opdrachten, maar pas onderweg op voor het sneeuwmonster……(spannend!). Kortom een feest om nooit te vergeten!

Huur de themakist Frozen bij Kidzpartykist voor een geweldig sprookjesachtig kinderfeest!
 

Wat gaan we doen?
"Hiep, hiep, hoera! Er is er 1 jarig hoera, hoera!" De kinderen zijn uitgenodigd voor het feestje van uw kind!
Bij binnenkomst gaan we eerst zingen en uiteraard de kado'tjes uitpakken! En na het eten van iets lekkers gaan we beginnen met het Frozenfeestje! Prinses Elsa heeft jullie hulp nodig, want ze is haar handschoenen kwijt! Zonder haar handschoenen gebeuren er vreselijke dingen, dus we gaan gauw opzoek naar haar handschoenen. Gaan jullie mee?
We volgen een speurtocht en onderweg doen we allerlei leuke Frozen spelletjes, zoals: Olaf sneeuwballen gooien, ijspegels omgooien, Frozen hart spel en nog veel meer!

frozenfeestje-themakist-huren-kidzpartykist 


Wat zit er in de themakist Frozenfeestje?

• Verkleedkleding van Anna en Elsa (voor de jongens een Olaf en of een Kristoff pak).
• Een draaiboek met uitleg van de spelletjes.
• Een speurtocht met ruim 10 spelletjes Frozen, zoals: Olaf sneeuwballen gooien, Olafje prik de neus op de juiste plek spel, Sven eten geven spel, ijspegels omgooien etc.
• Vele decoratiematerialen Frozen, zoals: vlaggenlijnen, muurposters, hangdecoraties, placemats etc. om je huiskamer om te toveren in de wereld tot een echt Frozen paleis!
• Voor ieder kind een Frozen diploma. 

Alles in de sfeer van Frozen! 

Alle materialen (spel-, decoratie- en verkleedmaterialen) zit al in de themakist. Het enige wat je nog nodig hebt is tafelgerei, eten en drinken en wat lekkers voor onderweg! 

Leeftijd: vanaf 5 jaar. 

frozen-jurken-feestje  frozen-themakist-huren-kinderpartijtje  frozenfeestje-spelletjes


Huurprijs:

Huurprijs Frozen themakist voor 6 kinderen: € 45,- Voor elk kind meer is het €5,- extra per kind (max. aantal kinderen: 10 kinderen).

 

Themakist Frozenfeestje huren:

Wilt u de themakist Frozenfeestje huren? Vul het contactformulier in of stuur een berichtje naar Kidzpartykist@live.nl, of stuur een berichtje via Whats app:

Frozen feestje themakist huren

Geef door: de datum en hoeveel kinderen er op het feestje komen (incl. de jarige). Kidzpartykist reageert z.s.m. om te kijken of de datum beschikbaar is en u krijgt overige informatie over de themakist, het ophalen van de themakist* etc. 

*U kunt de themakist ophalen op het contactadres in Ter Aar (Zuid Holland). 


Voor meer informatie: Kidzpartykist@live.nl 


Heb je alles al in huis, of woon je te ver weg, of heb je alleen spelideeën en een speurtocht Frozen nodig? Dan is het handig om het draaiboek Frozenfeest te bestellen. Klik hier voor het draaiboek Frozen.

frozen-kinderfeestje-kidzpartykist


Reacties van ouders:

-Hi Jacqueline,
Dankjewel! Ben heeft al een en ander verteld maar het was dus echt een hele geslaagde middag. Sowieso 9 dames in die prachtige jurken was al een succes! En prachtig weer voor een speurtocht. Alle spelletjes maar wel in de schaduw gepland.

- Bedankt voor het huren van de Frozen themakist. Super fijn contact en een top service. De volgende keer hoor je me zeker weer!

- Het was een groot succes! Echt een leuke themakist. Een aanrader !!


Kidzpartykist
Heeft u een vraag?
Webshop gemaakt met EasyWebshop