Themakist huren » Kinderfeestje avontuurlijke Themakist huren » Heksen griezel spoken speurtocht spel

Heksen griezel spoken speurtocht spel

Heksen en Griezels spokentocht

Heksen-griezel Cluedo spel 

De bezemsteel van heks Lyda de Langepaarseneuzenheks is kwijt! Ze heeft overal gezocht, maar ze kan haar bezemsteel niet vinden! 

Heb jij zin om te griezelen? Durf jij met je vriendjes en vriendinnetjes op zoek te gaan naar de griezel die de bezemsteel van de heks heeft gestolen? Bestel dan het Heksen- griezel Cluedo spel en ga op zoek naar de dader!  


 spokentocht-spookhuis-kidzpartykist      

                           

Wat gaan we doen?

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je op zoek naar de griezel, het voorwerp en de locatie van het misdrijf. Misschien heeft het spook of de vampier de bezemsteel gestolen? Of misschien het monster, omdat hij honger had? Maar kijk goed uit, want als je heel goed kijkt zie je misschien wel de dader! Durf jij op zoek te gaan naar de griezel?


  spokentocht-heksen-speurtocht-kidzpartykist


Leeftijd: 7 t/m 9 jaar.

Locatie: binnen en buiten

Tijdsduur spel: ong. 45 min/ 1 uur.


Een spannend spook en griezel speurtocht spel. Leuk te gebruiken tijdens een kinderfeestje, of tijdens een Halloweenfeestje, of op de bso, scouting, familiefeestje etc.


Het Heksen-griezel Cluedo spel is een soort speurtocht wat u binnen en of buiten kunt spelen. U krijgt uitleg, heks-griezel verhaal, spoken/griezelkaartjes en formulieren als pdf-bestanden doorgestuurd en deze print u uit.

U kunt ook een Halloween bingo en vlaggenlijn bestellen, Klik hier.


 heksen-en-griezels-speurtocht-kidzpartykist

Prijs: € 7,50


Bestel hier het draaiboek Heksen en griezel speurtocht spel: Heksen en griezel spel
Na betaling krijgt u een email met de downloadlink. U kunt dan direct het heksen en griezel spel downloaden. Het handigst is om dit op de computer/laptop te doen. 

Heeft u een vraag over het bestellen of over het heksen spel? Stuur een berichtje via het Contactformulier of naar Kidzpartykist@live.nl.


Kidzpartykist: verhuur van themakisten en verkoop van draaiboeken, al ruim 14 jaar!Heeft u een vraag?
Webshop gemaakt met EasyWebshop