Speurtochten » Kinderfeestje speurtochten » Kerst speurtocht spel

Kerst speurtocht spel

Kerstspeurtocht spel 


Zoek de kerstballen!

De kerstboom is zijn kerstballen kwijt. Zoek de kerstballen! Heb je een kerstbal gevonden, dan mag je de kerstballen in de kerstboom inkleuren. Zorg dat je als eerste de kerstboom gevuld is met gekleurde kerstballen!


kerstballen-speurtocht-kerstspel-kidzpartykist

De kerstballen speurtocht spel is een spel waarbij de kinderen op zoek gaan naar de gekleurde kerstballen (plaatjes). Als ze een gekleurde kerstbal hebben gevonden, dan mogen ze de kerstbal inkleuren op de kerstboomkleurplaat. Totdat je alle kerstballen hebt gevonden. 

Ben je de eerst die alle kerstballen heeft gevonden en de kerstboom met kerstballen in heb gekleurd, dan heb je gewonnen!! 


Leeftijdsindicatie: 3 t/m 6 jaar.


Locatie: Dit spel kun je binnen en buiten spelen.

 
Wat krijg je:
- Uitleg kerstballen speurtochtspel (pdf-bestand).
- Kerstboomkleurplaat (pdf-bestand).
- Kerstballenplaatjes (pdf-bestand).

 
Na bestelling kunt u de kerstballen speurtochtspel direct downloaden en gelijk beginnen met het spel! 


Draaiboek bestellen

Prijs: € 3,50

Bestel hier het Kerstballen speurtochtspel: Draaiboek bestellenNa betaling kunt u direct het Kerstballen speurtochtspel downloaden (beveiligde directe aankoop). Uw gegevens hoeft u niet in te vullen. 

Tip: Gelieve het draaiboek op uw computer/laptop bestellen, aangezien het downloaden van het draaiboek op een mobiel niet altijd werkt.

Wilt u liever het Kerstballen speurtochtspel via de email ontvangen? Vul dan het contactformulier in en Kidzpartykist stuurt u een email met de betaling gegevens. 

Heeft u een vraag over het Kerstballen speurtochtspel? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar Kidzpartykist@live.nl. Check ook je spam! 

Kidzpartykist

Kidzpartykist: al ruim 14 jaar ervaring in verhuur van themakisten en verkoop van draaiboeken en speurtochten kinderfeestjes.


Heeft u een vraag?
Webshop gemaakt met EasyWebshop