Webshop » Draaiboeken en speurtochten » Kerst speurtocht spel

Kerst speurtocht spel

Kerstspel voor kinderen

Kerst- speurtocht- spel

Zoek de kerstballen!

De kerstboom is zijn kerstballen kwijt. Zoek de kerstballen en kleur de kerstballen en zorg dat je kerstboom als eerste weer gevuld is met gekleurde kerstballen!


kerstballen-speurtocht-kerstspel-kidzpartykist

De kerstballen speurtocht spel is een spel waarbij de kinderen op zoek gaan naar de gekleurde kerstballen (plaatjes). Als ze een gekleurde kerstbal hebben gevonden, dan mogen ze de kerstbal inkleuren op de kerstboomkleurplaat. Totdat je alle kerstballen hebt gevonden. 

Ben je de eerst die alle kerstballen heeft gevonden en de kerstboom met kerstballen in heb gekleurd, dan heb je gewonnen!! 


Leeftijdsindicatie: 3 t/m 6 jaar.


Locatie: Dit spel kun je binnen en buiten spelen.

 
Wat krijg je:
- Uitleg kerstballen speurtochtspel (pdf-bestand).
- Kerstboomkleurplaat (pdf-bestand).
- Kerstballenplaatjes (pdf-bestand).

 
Na bestelling kunt u de kerstballen speurtochtspel direct downloaden en gelijk beginnen met het spel! 


Draaiboek bestellen

Prijs: € 3,50

Bestel hier het Kerstballen speurtochtspel: Draaiboek bestellenNa betaling kunt u direct het Kerstballen speurtochtspel downloaden. Uw gegevens hoeft u niet in te vullen. Tip: Gelieve het draaiboek via uw computer bestellen, aangezien het downloaden niet altijd werkt op uw mobiel.

Wilt u liever het Kerstballen speurtochtspel via de email ontvangen? Vul dan het contactformulier in en Kidzpartykist stuurt u een email met de betaling gegevens. 

Heeft u een vraag over het Kerstballen speurtochtspel? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar Kidzpartykist@live.nl. Check ook je spam! 

Kidzpartykistkidzpartykist-jacqueline-1

Mijn naam is Jacqueline Wahle.
Ik werk als Pedagogisch Medewerkster op een kinderdagverblijf/ buitenschoolse opvang.
In mijn vrije tijd organiseer ik graag themafeestjes. Met het maken en verhuren van themakisten en verkoop van themafeestjes draaiboeken met speurtochten en spellen, hoop ik dat ik jullie kan helpen met het invullen van een geweldig kinderfeestje!
Alvast veel plezier met het themafeestje!
Webshop gemaakt met EasyWebshop