Themakist huren » Kinderfeestje Themakist huren voor jongens » Themakist Piraten Kinderfeestje thuis vieren » Piratenfeestje draaiboek en speurtocht

Piratenfeestje draaiboek en speurtocht

Piratenfeestje draaiboek en speurtocht

Draaiboek piratenfeest

Draaiboek en speurtocht Piratenfeestje thuis vieren.

Piratenfeestje

Draaiboek Piratenfeest:

Op zoek naar een leuk kinderfeestje?
 Bestel het draaiboek Piratenfeestje voor een geweldig kinderfeestje thuis!

piratenfeest-draaiboek-speurtocht-kidzpartykist

Land inzicht!!
Zeerovers en piraten opgelet! Kapitein Eénoog is zijn schatkist kwijt! Door de zware storm op zee kreeg het piratenschip van Kapitein Eénoog schipbreuk. Alle spullen van Kapitein Eénoog waren overboord gevallen! De kapitein keek door zijn verrekijker, en zag dat de schatkist bij jullie in de buurt is aangespoeld. Gaan jullie mee op zoek naar de schatkist?

Uitleg draaiboek Piratenfeestje:

Is uw kind helemaal weg van piraten? En wilt u thuis een piraten feestje geven, maar u weet niet hoe? Of heeft u leuke ideeën nodig voor tijdens een piratenfeestje? Bestel dan het draaiboek Piratenfeestje (pdf-bestanden) met speurtocht en met wel 15 piratenspellen (!) voor een geweldig piraten kinderfeestje thuis!

  piratenfeestje-speurtocht-en-draaiboek-kidzpartykist                 

Wat gaan we doen op je Piratenfeestje?
'Hiep hoi! Het is feest!' Uw kind is jarig en de genodigde kinderen mogen verkleed als piraat op het feestje komen. De jarige mag de kado'tjes uitpakken en na het eten van iets lekkers, vinden we een piratenfles. De fles is bij jullie thuis aangespoeld. De brief is van Kapitein Eénoog. De kapitein vraagt of wij hem willen helpen met het zoeken van de schatkist.
Na het lezen van de brief gaan we op pad, op zoek naar de schatkist. We volgen een piratenspeurtocht en we doen allerlei stoere piratenspellen, zoals "Man overboord spel, pas op voor de haaien en zwaardje prik spel". Voer de opdrachten goed uit en wie weet vinden jullie dan de schatkist! Maar wees voorzichtig, want de krokodillen en de haaien liggen op de loer en zij lusten ook wel een hapje...!!!


Bestel het draaiboek Piraten kinderfeestje voor een geweldig kinderfeestje thuis!


Uitleg Draaiboek Piratenfeest:

Wilt u thuis een Piraten feestje geven maar u weet niet hoe? Of u wilt graag ideeën, tips, en spellen voor op het feestje? Bestel dan het draaiboek Piraten feestje en u kunt dan zo aan de slag. Alles is al voor u bedacht en uitgewerkt. Voor sommige spellen heeft u materialen nodig, deze materialen heeft u al in huis of de materialen zijn makkelijk te verkrijgen, dit staat allemaal beschreven in het draaiboek.

Inhoud Draaiboek Piraten feestje:

• Brief van Kapitein Eénoog.
• Draaiboek (18 pagina's!!) met uitleg piratenfeest en uitleg piratenspelletjes.
• 15 Piratenspelletjes met 15 opdrachtenkaartjes!!
• Piratenspeurtocht met sporenkaartjes*
• Diverse piratenspellen, zoals: 'Man overboord spel', 'Kanon schieten', 'Pas op voor de haai spel' (pdf-bestanden).
• Een schatkaart.
• Piratenuitnodigingen en piratendiploma's.
• Piratenvlaggenlijn.

* Je kunt de spelletjes ook zonder de speurtocht spelen.


Voorbeeld draaiboek Piratenfeest:

piratenfeestje-draaiboek-en-speurtocht-kidzpartykist


Leeftijdsindicatie: 4 t/m 7 jaar

Prijs: € 8,50


Bestel hier het Draaiboek Piratenfeest: Draaiboek bestellen

qrcode-piratenfeestje-kidzpartykist

Het draaiboek en toebehoren bestaat uit pdf-bestanden. U betaalt geen verzendkosten en u betaalt veilig via een betrouwbaar betaalsysteem.

Na betaling krijgt u een email met de downloadlink. U kunt dan direct het draaiboek Piraten kinderfeestje downloaden. Het handigst is om dit op de computer/laptop te doen. Het draaiboek Piraten feestje kunt u verder op de computer voorbereiden en uitprinten. 

Na het downloaden van het draaiboek kunt u thuis meteen aan de slag om het feestje te gaan voorbereiden. Het voorbereiden van het feestje neemt wel wat tijd in beslag, dus als je een feestje (over een tijdje) gaat geven, dan is het ideaal om nu alvast een draaiboek te bestellen. In het draaiboek staat uitleg van de spellen, een speurtocht (voor buiten), traktatie- en decoratie ideeën etc. Wat je nodig hebt is een printer om de bestanden uit te printen en spelmaterialen. De spelmaterialen zijn materialen die je al in huis hebt of makkelijk te verkrijgen zijn in de winkels. De speurtocht en de spellen die in het draaiboek staan, zijn binnen- en buitenactiviteiten.

Heeft u een vraag over het bestellen of over het draaiboek? Stuur een berichtje via het contactformulier of naar info@kidzpartykist.nl.

Kidzpartykist

Contactgegevens:
Kidzpartykist: www.kidzpartykist.nl
Draaiboekkinderfeestje: www.draaiboekkinderfeestje.nl
Email: Kidzpartykist@live.nl
Tel: 06 34900514
Plaats: Ter Aar
Kvk nr: 62819747

Heeft u een vraag?
Webshop gemaakt met EasyWebshop